Wandelcoaching en Workshops

Ondersteuning en begeleiding in combinatie met beweging!  Individuele wandelcoaching.

 Behoefte aan meer energie, meer zelfvertrouwen, betere concentratie, meer plezier, betere conditie, meer ontspanning en minder stress?

Wandelen in de natuur kan wonderen doen en antwoord geven op de dilemma’s waar u mee zit….

Wat doen we? Stap voor stap werken wij aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel. We gaan naar buiten en kijken samen naar wat u bezighoudt en hoe u daar  op een andere manier mee om zou kunnen gaan.  We doen oefeningen, gericht op ademhaling, ontspanning en Mindfulness. U krijgt praktische handvatten en inzicht gevende opdrachten mee naar huis.

Het traject bestaat uit 5 sessies van 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het traject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

Wat brengt het u? Wandelen in de natuur is goed voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid, het geeft rust en ruimte in uw hoofd. U bouwt weer energie op en uw conditie wordt beter, u komt meer in balans.

Praktische zaken: De individuele wandel coaching wordt gegeven in de regio Lemmer, Balk, Sint-Nicolaasga, Sloten en de Noordoostpolder.

Wandelcoaching in de groep.  We gaan wandelen, doen mindfulness- en yoga oefeningen en inzicht gevende oefeningen maar genieten vooral van het samen buiten zijn.

De “Pluk de Dag Workshop”. Samen met vriendinnen of collega’s of andere leuke mensen genieten van een heerlijk dagje uit!

Deze workshop is een combinatie van “met aandacht bewegen, met aandacht koken en bewust eten”.

Tijdens de wandeling zetten we onze zintuigen open, we doen allerlei oefeningen, we genieten van de ochtendstilte in het bos…. terug bij Aplonia’s kookstudio gaan we met aandacht de warme lunch bereiden en eten!

We sluiten de dag ontspannen af. Laat je ook nu weer verrassen!

De workshop duurt ongeveer 6 uur en is inclusief koffie/thee met wat lekkers, uitgebreide lunch, documentatie van de dag met oefeningen, recepten/aanvullende informatie en een yogakrant. Aantal deelnemers 6 personen. Kosten 57,50 euro.

Locatie: Molenkap 2, Sint Nicolaasga

Aanmelden en informatie voor bovenstaande activiteiten:

06-55706571

info@demindfulgids.nl