Tarieven

MBSR-mindfulness training

kosten 375 euro inclusief BTW. Intakegesprek, werkmap, cd’s, thee en koffie en lunch op de Stiltedag zijn inbegrepen.

De individuele mindfulness training kost 550 euro inclusief BTW.

Een toenemend aantal ziektekostenverzekeraars (zie Zorgwijzer ) vergoedt (een deel van de) kosten van de training.

Ook een groeiend aantal werkgevers is bereid de kosten van de Mindfulnesstraining deels of geheel te vergoeden. Ziekteverzuim kost een bedrijf veel geld. De werkgever heeft er belang bij om ziekteverzuim door stress te voorkomen.

Als Mindfulnesstrainer sta ik ingeschreven als categorie I trainer bij VMBN

Wandelcoaching:  uurtarief 75 euro

 Vergoedingen wandel coaching

Zorgverzekering:  Afhankelijk van het soort polis kan het zijn dat deze kosten opgenomen zijn in het aanvullende pakket. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.

Werkgever: Veel bedrijven hebben vaak een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling (talentmanagement, communicatieve vaardigheden, stressreductie, grenzen stellen, acquisitietraining, conflictmanagement, duurzame inzetbaarheid) van de werknemers. Overleg met uw leidinggevende in hoeverre de organisatie een professioneel coachtraject hier ook onder vindt vallen. De kans is groot dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt.

Arbodienst: Ga een gesprek aan met de Arbodienst van het bedrijf. In het kader van Wet Verbetering Poortwachter werkt een bedrijf na overleg met de bedrijfsarts vaak graag mee. Zeker als het gaat om zaken als burn-out preventie, langdurig ziekteverzuim of een re-integratietraject.

Het kennismakingsgesprek is gratis.

De Mindfulgids is onderdeel van De Mantelgids en aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.