Agenda

Een mindfulness / yoga weekend in Hotel de Oorsprong in Sint Nicolaasga, Friesland.  We hopen dat dit in 2021 weer mogelijk is. Houdt de agenda in de gaten!       

De  8-weekse MBSR Mindfulnesstraining in Emmeloord start  weer in oktober 2021. Dit is afhankelijk van de RIVM maatregelen.  

Mindfulness voor mantelzorgers; Het plan ligt er om  ook weer een 8 weekse training voor mantelzorgers in Emmeloord te starten. Houdt de agenda in de gaten!

De Mindful wandelcoaching voor mantelzorgers in Emmeloord  wordt verzorgd door De Mindfulgids in samenwerking met Carrefour. Iedere eerste dinsdag van de maand van 13.30uur tot 14.30uur; verzamelen bij de BOSBADhal in Emmeloord. Aanmelden bij Carrefour in Emmeloord  mantelzorg@carrefour.nu

Mindful in het Bos.  Open inschrijving. Vanaf oktober 2021 in Sint Nicolaasga, 1 x per maand op zondagochtend. Nadere informatie volgt, let op de agenda!

De “Pluk de Dag Workshop” een leuke boeiende leerzame en gezellige workshop! Een samenwerking met shiatsu therapeut en voedingscoach Plonie Bos van Aplonia’s kookstudio in Sint Nicolaasga.

De eerstvolgende PLUK de DAG Workshop is op 30 juli 2021. Van 9.00uur-15.00uur, locatie Molenkap 2, Sint Nicolaasga.

 

De doorgang van al deze activiteiten hangt af van de RIVM maatregelen.

 

Voor meer informatie over Mindfulness, trainingen, weekenden en workshops  neem contact op via de telefoon 06-55706571

De Mindfulgids is onderdeel van De Mantelgids