Agenda

Een mindfulness / yoga weekend in Hotel de Oorsprong in Sint Nicolaasga, Friesland.  We hopen dat dit in 2021 weer mogelijk is. Houdt de agenda in de gaten!       

De  8-weekse MBSR Mindfulnesstraining in Emmeloord start  weer wanneer dat mogelijk is. Dit is afhankelijk van de RIVM maatregelen.  Op dit moment geven we de trainingen online.

Kosten van de live training op locatie  zijn 375 euro (inclusief kennismakingsgesprek, werkboek, geluidsbestanden, koffie en thee en oefendag)                                                                                                            

De online training  start op woensdagavond 17 maart van 19.30 uur tot 21.30 uur.  De kosten  zijn 295 euro (inclusief kennismakingsgesprek, werkboek, geluidsbestanden). De training wordt live uitgezonden via Zoom , u krijgt een link toegestuurd om mee te doen. Vervolgdata: 24, 31 maart; 7, 14 , 21, 28 april; 5 mei.

Wilt u weten wat Mindfulness inhoudt dan kunt u zich ook aanmelden voor de online kennismakingsworkshop op woensdagavond 3 maart van 19.30 uur tot 20.30 uur via Zoom; u krijgt een link toegestuurd. Kosten 10 euro. Wanneer u meedoet aan de 8-weekse Mindfulnesstraining ontvangt u deze 10 euro retour.

Voor informatie kunt u terecht bij de Mindfulgids:

info@demindfulgids.nl      of     telefonisch via 06-55706571

Mindfulness voor mantelzorgers

Het plan ligt er om  ook weer een 8 weekse training voor mantelzorgers in Emmeloord te starten. Houdt de agenda in de gaten!

De Mindful wandelcoaching voor mantelzorgers in Emmeloord  wordt verzorgd door De Mindfulgids in samenwerking met Carrefour. Iedere eerste dinsdag van de maand van 13.30uur tot 14.30uur; verzamelen bij de BOSBADhal in Emmeloord. Aanmelden bij Carrefour in Emmeloord  mantelzorg@carrefour.nu

Mindful in het Bos.  Open inschrijving. Vanaf februari 2021 in Sint Nicolaasga Nadere informatie volgt, let op de agenda!

De doorgang van de activiteiten hangt af van de RIVM maatregelen.

 

Voor meer informatie over Mindfulness, trainingen, weekenden en workshops  neem contact op via de telefoon 06-55706571

De Mindfulgids is onderdeel van De Mantelgids